Bon dia infants, joves i famílies!!!

Avui ens agradaria compartir el taller que vam realitzar tant amb el grup de petits com amb el de grans treballant la temàtica del monstre dels colors!

La biblioteca ens va proposar fa unes setmanes realitzar aquest taller amb les infants i ens va portar un sobre per cadascuna amb diferents llibres que parlen sobre les emocions per poder-ho treballar una mica més a l’aula! Primerament, vam parlar de nou de les emocions, fent un repàs de quines coneixem i quines sentim, aquelles que ens agraden més, aquelles que no tant… Seguidament vam fer èmfasi al conte del monstre de colors, un personatge que relaciona una emoció amb un color determinat i que demana que l’ajudem a ordenar aquestes emocions per tal de poder-les entendre. En el grup de grans, una de les infants va explicar el conte de forma visual amb coixins de colors que tenim a l’aula.

Un cop haver parlat i compartit sobre les emocions que estem treballant, vam començar a realitzar el taller en el que cada infant tenia un monstre d’una figura determinada i l’havia de pintar. Després, li haviem de passar fil de diferents colors per decorar-lo i per últim, teniem un full amb molts ulls, boques, cares i altres perquè cada infant pensès quin rostre volia que tingués el seu monstre i l’enganxés a sobre els fils de llana.

La veritat és que va ser molt enriquidor i ens ho vam passar molt bé realitzant-lo! Les infants es van endur el seu monstre a casa amb la idea de penjar-ho a l’habitació com a decoració. A continuació us mostrem algunes imatges durant l’elaboració del taller i del resultat final dels monstres!!! Esperem que us agradin!

Per finalitzar, ens agradaria donar les gràcies de nou a la Biblioteca per pensar en nosaltres, per proposar-nos i facilitar-nos material per poder realitzar tallers tant constructius com aquest! Moltíssimes gràcies per acompanyar-nos en aquest procés, us estem molt agraïdes!